maanantai 28. marraskuuta 2011

Weekend

Ensiksi, kiitos kaikille blogeistanne! Niitä tuli blogiini ja ht-netin keskusteluosioon yhteensä jotain päälle 60 :) Eli on mulla selattavaa :D Urakka tosin on jo loppusuoralla ja kivoja blogeja onkin löytynyt :) Varmaan ensiviikolla esittelen sitten parhaimmat.

Nyt sitten itse viikonloppuun.
Lauantaina liikuttelin nyt itse Ukkelin. Otettiin aluksi kouluharjoittelua, pysähdyksiä, väistöjä, siirtymisiä. Herra oli mahtavalla tuulella :) Liikkui nätisti kuolaintuntumalla ja työskenteli rehellisesti. Sai taas omistaja olla ylpeä ukosta. Lopuksi käytiin sitten hieman tiellä laukkaamassa. Ois ollu herralla paljonkin menohaluja! Nätisti kuitenkin suostui menemään ja kuuntelemaan.
Sunnuntaina sitten kävi jälleen "tätiratsastaja", hän meni tunnin. Käytiin maastossa ja lopuksi otettiin pysähtymisharjoituksia käynnistä ja ravista.
Rauhallinen viikonloppu siis :) Ensi viikonloppuna on onneksi "pidennetty viikonloppu", tiistaihin asti vapaata. Jos ehtis sit enemmän harjoitella Ukkelin kans.
Siskollani onneksi alkaa nyt työharjoittelu ja hän saa tehdä sen meillä kotona. Pääsee herrakin sitten liikkumaan enemmän.
Nyt muuten muutama kuva viikonlopulta, viimein uutta matskua ;)



höpsö poni :)

Ei kommentteja: