keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Pelastusko?

Alla oleva linkki vie erään käyttäjän blogiin. Hän on selvittänyt tarkempaa tietoa tuosta varmaan kaikkien hevosihmisten tietämästä jutusta, eli siitä kun eläkeläismies "pelasti" hevoset tappotuomiolta.
Jutun yhteydessä on myös linkit näihin lehtijuttuihin koskien tapausta. Eli alla linkkiä:

Kuka pelastaa, kenet ja miltä?

Ei tästä jutusta tämän enempää, mutta tuo blogijuttu todellakin pistää miettimään asioita.
Tämä asia koskettaa itseäkin. Kävin tuonne kommentoimassa ja lisään tähän nyt sen kommentin jonka tuonne laitoin.

"Viimeistään siinä vaiheessa, kun näin kuvan tuosta kantavasta tammasta, purskahdin itkuun.
Olen tavannut kyseisen tamman, jokunen vuosi takaperin. Tämä oli silloin eräällä naisella täällä Kuhmossa kahden muun tamman kanssa. Käytiin kerran katsomassa niitä ja maastoiltiin lenkki niillä. Olivat kaikki kivoja hevosia ja silloin erinomaisessa kunnossa.
Tarkistin vielä hippoksen hepasta että onhan sama kyseessä, ja kyllä on, hevosen omistajaksi on merkitty tämä eläkeläismies.
Vaikka en tammaa tavannutkaan kuin yhden kerran, tämä koskettaa silti itseä kovasti, varsinkin kun näen, että se ei näytä hyvinvoivalta.

Toivoisin itsekkin, että nämä pääsisivät taivaslaitumille, eivätkä jäisi tämän miehen hoidettaviksi. Ei tuo ole pelastamista. "

Lisään vielä, että en ymmärrä tuon hevoset "pelastaneen" miehen logiikkaa. Ei selkeästi pysty pitämään näistä huolta, mutta silti ei voi mukamas luopua vaikka näille olisi ottajia.

Ei kommentteja: