maanantai 14. marraskuuta 2011

Kuulumisia

Nyt viimein sain itseni istutettua tähän koneen ääreen päivittelemään kuulumisia.

Viime keskiviikkona kävin ratsastamassa siis Jasulla. Siivoilin siinä tallin ja laittelin Jasulle ja Jasun kaverille Zerille ruuat ("hommani" tallilla ratsastusta vastaan on siis siivota karsinat ja pistää iltaa varten iltaruuat valmiiksi, eli ei siis iso homma). Sitten käytiin Jasun kanssa tekemässä pieni lenkki. Tie oli melkoisen kova pakkasen vuoksi, joten mentiin pääasiassa käyntiä, jottei ois niin iso rasite jaloille. Olisin toki voinut lähte pehmeämmille maastoille, mutta sain tallilla ollessa ihanan vatsakrampin, joka hieman rajoitti sitä ratsastusta. Käynti muutenkin oli turvallisin vaihtoehto, ravissa tuntui että sisuskalut vaihtaa paikkaa... :D
Jasu onneksi oli mukavalla ja suht rauhallisella tuulella.
Jasu + tukka :) laatuhan on 10 ;)


Lauantaina sitten suuntasin kotiin päin. Aamupäivällä Ulmarilla kävi eräs "tätiratsastaja". Hän käy silloin tällöin ratsastamassa, itse opastan ja opetan häntä omien taitojeni mukaan. Sinänsä "helpompaa", koska ratsastaja on vielä kokemattomampi, joten asioita on helpompi opettaa ja korjata. Tunti meni ihan mainiosti, joskin Herra Sh oli turhan reippaalla tuulella ja maastossa käydessä en meinannut hevoseni käynnin tahdissa pysyä :D Mentiinkin sitten loppuosa tunnista liinassa harjoitellen istunta-asioita.
Ulmarin tunnin jälkeen käytiin sitten siskoni Helin kanssa maastossa, Heli Helunalla ja minä Lululla. Testasin samalla Lululle lännensatulaa, joka sille viimein tuli. Onneksi satula oli sopiva ponille ja se oli mahtava myös ratsastaessa :) Ponille vaihdettiin satula siis sen vuoksi, koska se rikkoi edellisen ja toinen sen satuloista on sellainen "lättäsatula", eli ei tosiaan mikään hyvä... Safarisatula ei muutenkaan ollut Lululle kovin hyvä, se oli turhankin pieni ja painoi ponia, jonka vuoksi se sitten pukitteli.




Heli ja Heluna, syksy 2010


Sunnuntaina sitten eräät tutut pikkutytöt kävi ratsastamassa hepoilla.
Itse en siis nyt ukkelilla viikonlopun aikaan kerennyt ratsastamaan, mutta eipä tuo niin vaarallista. Mukava toisillekin jakaa ratsastuksen iloa ;)

Lainasin muuten kirjastosta muutaman kirjan, joita suosittelen lämpimästi kaikille :) Alla kuvaa ->



Semmoisia kuulumisia siis nyt. Seuraavan postauksen olisi tarkoitus käsitellä aihetta "minä hevosenomistajana"... Löysin tuon kivan haasteen eräästä blogista, mutta siistä siis tarkemmin seuraavalla kerralla :)

Ei kommentteja: