maanantai 5. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivän lomailua ja blogeja

Teitä lukijoita onkin jo kertynyt huimat seitsemän kappaletta, kiitoksia siitä :) Tervetuloa lukemaan!

Osallistukaahan muuten Team Vinhan arvontaan, hienot palkinnot ;)

Huomisesta itsenäisyyspäivästä johtuen meillä on koulusta nyt ollut "pitkä" loma, eli neljä päivää. Olen tainnut mainitakin jossain välin, että opiskelen tuossa naapuripaikkakunnalla.

Lauantain vietin lapsenlikkana, joten siltäosin jäi heppailut väliin.

Sunnuntaina Ullella kävi "täti"ratsastaja. Harjoiteltiin hänen kanssaan myös maastakäsin juttuja, jotta hänen ja hevosen suhde olisi parempi. Haluaa myös oppia tuntemaan Ullen paremmin.

Tänään eli maanantaina kävin itse Ullella ratsastamassa. Käytiin maastossa lenkki, joskin jäi tällä kertaa pääasiassa käyntilenkiksi. Tiemme on melkoisella jääradalla tällä hetkellä ja päälle sataneen lumen vuoksi tilsat kertyi mukavasti kavioihin, jonka seurauksena oli liukastelua. Hokithan kyllä puree jäähän kiinni, vaan tuo lumen kertyminen ei ole niin mukava juttu. Otettiin me pieni pätkä raviakin sellaisessa kohtaa, jossa ei niin liukasta ollut. Ullen lenkin jälkeen käytiin sitten siskon kanssa ajolenkki Helunalla. Tamma pysyikin paremmin tiellä pystyssä, joskin syy varmaan oli reippaammassa ravissa, jonka vuoksi niitä tilsojakaan ei juuri tullut tai ne lensi helposti pois.
Ajolenkin jälkeen kävin vielä sitten Lulun selässä noin parin kymmenen minuutin session, harjoiteltiin pohkeenväistöä, joka sujuikin jo ihan mukavasti :)


arkistoista löytynyttä matskua :)

Sitten niihin teidän laittelemiin blogeihin. Tästä löydät kaikki blogiini linkitetyt blogit. Jokainen blogi oli omalla tavallaan ihana ja mahtava ja useimpiin liityinkin lukijaksi. Tässä nyt omasta mielestäni ne kolme parasta, jotka löytyi... :) + myös "kunniamaininnat". Blogeista on nyt esittelyt, ei kuvia esim bannereista, niinkuin jotkut laittaa. En olisi varmaan osannutkaan niitä laittaa + ei voi tietää haluaako blogin omistaja sitä käytettävän täällä :) Mutta nyt niihin blogeihin siis:

1. Elämäntapana hevoset
On minun listani sijalla yksi. Blogi on kokonaisuudessaan erittäin toimiva ja upea paketti. Kirjoittaja kirjoittaa mielenkiintoisesti ja blogissa käsitellään myös rankkojakin aiheita mm. eläinrääkkäyksestä. Omaan makuuni tekstiä on juuri sopivan paljon, tykkään nimenomaan enemmän lukea ja kuvat on siinä sivussa sitten "piristyksenä". Ulkoasu on myös mukavan lämmin ja se ei pomppaa silmille.

2. Luotiviivalla
Aivan mahtava blogi, jonka kirjoittaja osaa kirjoittaa erittäin hyvin. Blogia on kirjoitettu selkeästi pilke silmäkulmassa ja huomaa myös eräällä vihreäpohjaisella hevosfoorumilla olevan vaikutuksensa. Tekstejä on ilo lukea. Vaikka kuvia ei juurikaan ole, tekstiä jaksaa silti lukea postauksesta toiseen. Suosittelen ehdottomasti jokaiselle!

3. Käsi joka kameraa heiluttaa
Blogi, josta löytyy reilustikin videoita, mutta myös tekstiä. Pidän kirjottajan tyylistä ja tavasta, huomaa myös, että videoihin on panostettu. Mukavaa vaihtelua blogien keskelle, videoista varsinkin tulee isoiso plussa, ne luo blogiin erikoisuutta. Vaikka useissa blogeissa on videopostauksia ym. niin tämä silti poikkeaa joukosta erilailla. Katso itse niin näet ;)


Kunniamaininnat menevät näille blogeille:

Maara II, suloinen pikkuponi sulatti sydämeni :)

Katskalahti, hevostallin elämää

Nigrine, toimivan kokonaisuuden omaava blogi, niin tekstiltä kuin ulkoasulta


Semmoista siis tällä kertaa, huomenissa tarkoitus liikutella Ulmari, jospa nyt pääsis tekee vähän reippaamman lenkin :) Koitan muistaa myös kameran mukaan :D

2 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Moikka,

Salapoliisina löysin blogiisi ja huomaisin, että olet tykästynyt blogiini. :)
Aina kiva huomata, että joku tykkää lukea raapustuksiani. :)

hejdi kirjoitti...

Tosiaankin tykästyin, sulla on paljon asiaa blogissasi ja sitä on ilo lukea :)