tiistai 28. helmikuuta 2012

Toipilas

Ajattelin nyt ihan päivitellä muuten vain kuulumisia meidän rintamalta. Ei paljoa kerrottavaa tosin ole, itse en ole nyt päässyt kunnolla lainkaan hevostelemaan erinäisistä syistä.

Otsikkoon viitaten, herra Suomenhevonen on nyt toipilaana sitten. Yksi päivä tässä humpsahti riehkastessaan nurin ja ilmeisesti reväytti takapäänsä, koska takapää oli viikonlopun aikaan todella jäykkä. Heti ravissa huomasi, että jää takapää jälkeen ja liikkui silmiin nähden hyvin jäykästi. Joskin voi olla myös vanhuuden tuomaa jäykkyyttä, koska ei arista takapäätään lainkaan muuten (kävin sen painellen läpi). Nyt sitten herra saa hieman lomailla ja tilataan hieroja tsekkaamaan tilannetta tarkemmin.

Siskoni Ullen ja Lulun kanssa
Eli semmoinen toipilas mulla nyt sitten. Jospa se siitä tokenee :-) Toki herran vanha jalkavamma (TÄÄLLÄ löytyy ko. asiasta lisäinfoa) saattaa myös vaivata ja tehdä jäykkyyttä.

Täällä Nurmeksessakaan en ole nyt heppaillut, viime viikolla piti olla Ahonlaidalla tunti, mutta se peruuntui. Jasullakaan ei ole tullut nyt käytyä... Onneksi ensi viikolla on sitten hiihtoloma niin sitten ehtinee heppaillakin paremmin :-)

Nyt hieman lyhyehkö postaus, mutta tiedätte nyt missä mennään ;-)

Ei kommentteja: