sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Hengissä ollaan :-D

Huh, se onkin taas vierähtäny jokunen päivä viime postauksesta :-D Nooh, parempi se myöhään kun ei milloinkaan, eikös juu ;-)
Nyt ei ole toisaalta pahemmin mitään ihmeellistä tapahtunutkaan kun se piti noita melko kovia pakkasia. Viime keskiviikkona oli tarkoitus käydä Jasulla, mutta pakkastahan se silloinkin oli joten kävin vain tallihommat tekemässä. Ahonlaidalle olen nyt menossa tiistaina, joten siitä tulee sitten raporttia. Sikäli mikäli en pahemmin sairastu, nyt meinaa nimittäin pukata vähän lämpöä :-D

Eilen kävin Ulmarin ratsastamassa, tehtiin vain käyntiharjoituksia ja muutama ravijuttukin. Mentiin suht rauhallisesti ja melko paljon taivutteluja, ukkeli kun oli perjantaina vähän jäykän oloinen kun Ullen "tätiratsastaja" kävi. Kulki ihan kivasti :-) Loppurentoutumiseksi sitten käytiin pieni pätkä mukavan lumisessa maastossa :-) Toisaalta tykkään talvesta, joka paikassa kuitenkin on niin nättiä kun on lunta.


Viikolla voisin taas olla ahkera ja jatkaa Elämäni hevoset- postauksia, ja olisi tässä mietinnässä pari muutakin "erikoispostausta", jotka voisi toteuttaa :-)
Ja teitä lukijoitakin on jo kertynyt 15 kappaletta, tervetuloa kaikki uudetkin mukaan :-)

No mutta, ei nyt tämän enempää tälle kertaa, hengissä siis ollaan! :-D

Ei kommentteja: