tiistai 21. helmikuuta 2012

Elämäni ilman hevosia

Bongailin tuolta vihreältä heppafoorumilta blogi-keskustelusta kivoja postausideoita, joita luultavasti tässä toteuttelen kun ei aina noita kuulumisiakaan pahemmin ole :-) Elämäni hevoset-postauksista ois vielä pari jossakin vaiheessa tulossa sitten.

Mutta nyt siis tämmöinen postaus kun elämäni ilman hevosia, eli valoitan siis hieman muuta elämääni, ajatuksiani ja harrastuksiani :-)

Olen tosiaan siis vuonna -91 syntynyt nuori nainen, 21 vuotta tulee ikää ensi heinäkuussa. Ikilapsi taidan silti hieman olla, siitä ei mihinkään pääse ;-) Tällä hetkellä asun Pohjois-Karjalassa, toisinsanoen Nurmeksessa. Opiskelen autoasentajaksi ensimmäistä vuotta ja täytyy sanoa että on erittäin omalta tuntunut tuo ala ja kiinnostaa kovastikin :-) Ennen autopuolta olen käynyt lukion ja lukenut ylioppilaaksi keväällä 2010. Sen jälkeen opiskelin vuoden Kajaanissa Seppälän maatalousoppilaitoiksessa luonto-ohjaajaksi, mutta ne opinnot lopetin vuosi sitten keväällä. Kuka tietää, joskus saatan noi opinnot jatkaakin loppuun, ala oli ihan kiva, muttei tuntunut niin hyvältä vielä tuolloin. Luonto-ohjaaja linjani oli siis hevospainoitteinen, vaellusratsastukseen suuntautuva.

viime kevättä, kuva siis Seppälältä. Ratsunani iki-ihana Eetu-Edvard. Sallittakoon nyt yksi hevoskuva tähän postaukseen ;-)
Luonteeltani olen peruspirteä ja sosiaalinen ihminen. Tykkään viettää aikaa yksin, mutta en osaisi silti olla ilman muita ihmisiä :-) Autopuolella olen tullut mainiosti juttuun kaikkien kanssa, suurin osahan siellä siis on poikia. Lisäkseni on kaksi tyttöä, he ovat kakkosvuoden opiskelijoita. Poikien kanssa opiskelu on jotenkin niin mukavan rentoa ja hauskaa, tyttönä siellä myös oppii "pitämään puoliaan", vaikkakin kaikki pojat ovat kyllä ihan mukavia, että ei sillä :-D
Olen kuulemma hyvä kuuntelija, ja kai se on tottakin, kuuntelen mielelläni muita ihmisiä.

Oman pollenmössykän lisäksi minulla on 5 kk ikäinen koiraneiti Siru ja lähes saman ikäinen kissatyttö Ninja. Molemmat ovat oikein ihania tapauksia. Koira on sekarotuinen, sen isä on mittelspiz (meniköhän oikein :-D) ja emä on norjanharmaa/suomenpystykorva. Vilkas pikku neitonen, joka tykkää kovasti leikkimisestä. Vieraille se on hieman arka, mutta kun rauhassa tutustuu niin kaikki on okei.
Ninja-kisu on nimensä mukainen kissa... :-D Vilkas tapaus hänkin ja rakastaa ihmisiä ja ruokaa... Osoittanut taitonsa erinomaisena ruokavarkaana, ihmisten iloksi harmiksi... Osaa myös ihmeellisiä kamikaze-loikkia, jotka saavat ainakin omistajan pyörittelemään päätään. Verhoissa kiipeily on myös neitokaisen mielipuuhaa, ikävä kyllä. Mutta ihan kisuneiti siltikin :-)

Siru-neiti 
mie ja neitonen

kisulihan se siinä
Sitten niitä muita harrastuksia hevostelun ohella. Lenkillä tulee usein laukattua ton koiran kanssa, joten se nyt laskettakoon. Muuten ei ole sen suurempia juttuja, noh, autot ja autoilu kaikenlaisissa muodoissa :-) Tykkään myös todella paljon piirtää, mutta se on viime aikoina hieman jäänyt, pitäs taas joku kerta inspiroitua. En mikään paras piirtäjä ole, mutta on noita töitä kehuttukin :-) Valokuvaus ois kans aika jännää ja kivaa, mutta siihen ei kalusto riitä jos näin sanotaan.



Olen aina ollut sitä mieltä, että olen ehdottomasti iltaihmisiä, mutta nykyään aamulla herääminenkään ei ole niin vaikeaa kuin se joskus oli :-D Ehkä sitä tässä on jo tottunut sitten, nykyään ei tule illallakaan hypittyä hereillä kovin myöhään. Tai sit oon tulossa vanhaksi... No, vitsi vitsinä :-D 

Mutta semmoista tietoa nyt sitten minusta :-) Nakkaanpa tähän loppuun nyt vielä tommosen kyselymuotosen jutskan, josta saa sitten jotakin jänniä perustietoja minusta ;-)


Syntymävuosi: 1991

Pituus/paino: noin 168 cm, painoa en nyt mainitse, mutta ruumiinrakenteeltani olen hoikka

Hiusten ja silmien väri: hiukset punaiset ja silmät sinivihreänharmaat tjtn sinnepäin :-D

Lävistyksiä: kieli, korvat ja kulma

Tatuointeja: kaksi kappaletta, kätösessä tähti ja oikeassa lavassa heponen

Allergiat/sairaudet: refluksitauti ja allerginen sitrushedelmille ja penisilliinille

Pelkään...: minulla on emetofobia. Lisäksi pelkään koppakuoriaisia.

Musiikkimaku: kaikenlainen menee, semmoinen mikä hyvältä kuulostaa :-)

Lempielokuva: näitähän on niin paljon... Vaikea eritellä :-)


Ei kommentteja: