keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Aurinkoa kaikille

Onpa aivan mahtava sää ulkona ollut jo monta päivää, eikös? :-) Itsekin olen kovasti nautiskellut näistä aurinkoisista päivistä, varsinkin nyt kun on hiihtoloma menossa. Ratsastanutkin olen ihan urakalla ja tänään huomasin että himputti kun on vatsalihakset kipeinä :-D Ullekin on jo kunnossa, eikä ole enää lainkaan jäykkä takapäästä :-)

Eilen kävin Nurmeksessakin mutkan ja samalla kävin Jasun ratsastamassa. Tamma olikin loistavalla tuulella, hieman pirteä, mutta muuten oikein kivasti meni. Siskoni oli mukana myös, joten nyt saan sitten tähän väliin tuoreita kuviakin, olkaapas hyvät :-)






Eilen ratsastin sitten myös pikaisesti Lulun läpi, tänään kun sille tulee eräs pikkutyttö ratsastamaan. Hienosti Lulu osaa jo esim. väistää pohjetta, ravissakin. Meille tullessaan se juuri ja juuri ymmärsi eteenpäin vievät ja jarruttavat avut.

Mutta sovitaan että nuo pirtsakat talvikuvat puhuivat nyt puolestaan, ulkona on nytkin niin mahtava keli, että ei malta istua sisällä blogin kirjoittelussa ;-) Nauttikaa te muutkin ihanista talvikeleistä hevosten kera, ja toki myös ilman niitä :-)

Ei kommentteja: