keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Väsynyt, mutta iloinen

Tänään olin siis Ahonlaidalla ratsastustunnilla. Kuvia en voi ikävä kyllä teille tarjota, koska kuvaajaa en saanut mukaan, suurin syy lienee tuo pakkanen :-D Pakkasta oli siis tunnin aikoihin jotain -13 astetta. Itse pukeuduin mahdollisimman lämpimästi ja tunnin aikana jo tuntui että liiankin lämpimästi :-D

Tunnille sain ratsukseni Helmen Helinän eli Helinän (eikö ookkin mahdottoman sievä :-). Helinä on siis suomenhevostamma, jolla ikää on yhdeksän vuotta. Oli muuten aivan mahtava tamma ratsastaa! :-) Todella tasaiset askellajit ja kuunteli apuja hyvin.
Tunnilla mentiin puomityöskentelyä ja hypättiinpä me pieni ristikkokin, joskin Helinän mielestä esteellä oli vähintään se 100 cm korkeutta :-D Ensimmäisellä kerralla en lainkaan osannut varautua niin mahtavaan loikkaan ja jäin hieman jälkeen, mutta seuraavilla kerroilla sujui jo hyvin.
Puomityöskentely oli todella opettavaista, mentiin tiukempia teitä ja "sarjaa" ja myös laukanvaihtoa tuli harjoiteltua.

Opettaja oli todella mukava ja kannustava ja osasi opettaa.
Ja niin, mulla todellakin tuli ihan kauhean kuuma siellä tunnilla :-D Todellakin teki hyvää käydä ihan kunnon tunnilla, niin ei tuu itsekään lusmuttua ja matkusteltua siellä hevosen selässä ;-)

Tunti oli sen verran mukava että tulipa varattua jo paikka uudelle tunnille, joka on sitten ensi viikon tiistaina. Sitä innolla sitten odotellessa. Nyt ei voi muuten todeta tuon tunnin jälkeen kuin että väsynyt, mutta iloinen :-)

Nyt hieman kuvaton postaus, mutta ehkä se ei menoa haittaa ;-)

Ei kommentteja: