sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Tervetuloa uusivuosi

Jahhah, se kerkisikin sitten vierähtää hieman aikaa :-) Noh, joulu vietetty ja uusi vuosi vastaanotettu rauhallisissa merkeissä. Hevostellut olen varsin laiskasti tässä joululomani aikana...
Meillä muuten oli tuossa ikävästi uuden vuoden aattona poni kipeänä, ähkynpoikasta jälleen (Lululla oli ähky tuossa joku aika sitten). Meni ohi kävelytyksellä ja parafiiniöljyannoksella. On tuo sen verran sisukas shettis, alle puoleen tuntiin oli ohitse koko homma ja poni oli pian oma ihana (lue: ruokaa kerjäävä) itsensä. Tietoa ei ole mistä se sen sai, ei ollut syönyt mitään epämääräistä ja heinäkin meillä on hyvälaatuista, ei hometta tai mitään.



Noh, näitä sattuu hevoshommissa. Elämäni hevoset-postaukset jatkuu sitten kohtapuoliin, tämä postaus on nyt vain tämmöistä (turhanpäiväistä) päivittelyä :-)

Joulu tosiaan meni ja rauhallisesti menikin. Käytiin Helin kanssa jouluratsastuksella Helunalla ja Ulmarilla ja pollet oli oikein mallikkaasti. Ehkä nekin tietää että oli joulu...? ;-) Sai hevosetkin lahjoja, kummitädiltäni nimittäin tuli iso pussi porkkanoita ja omenaa. Ja Lulu sai jo ennen joulua eräältä pikkutytöltä ihanan pinkin harjan :-)





Uusivuosikin meni rauhassa, meillä ei pollet noista raketeista ees välitä, joskin tuolla "perukassa" ei niitä niin paljoa poksu kuin mitä kaupungin tuntumassa. Joskin veikkaan, että jos meidän pihassa joku ampuisi raketteja niin sitten ne saattaisi jotain asiaan sanoakin, mutta että naapurin ja lähipiirin raketeista eivät oo moksiskaan. Ja ihan hyvä niin :-)

Huomenna meinasin ehkä käydä vielä Ulmarilla ennen tän loman loppua ratsastamassa, mutta saa nyt nähdä, meinaa nimittäin jälleen flunssaa pukata, siihen malliin on kurkku kipeä. Ja juuri kun ehdin  tuossa hihkua että jeejee ei tullu flunssaa vaikka poikaystävälläni se tuossa joululoman aikana oli. Noh, ei voi mitään :-)


Semmoisia pikakuulumisia tällä kertaa, Elämäni hevoset - postaukset jatkukoon tässä ensi viikon mittaan :-)

ps. Yrittäisiköhän tuota olla huomenissa ahkera ja koittaa saada hevosista uusia kuvia? :-D

Ei kommentteja: